050 7852458 info@update2day.nl

Laptop Reparaties 

 

 

Veelvoorkomende Reparaties Laptop 

– Reparatie van het scherm.
– Problemen met opstarten.
– Problemen met het wachtwoord.
– Installaties en upgrades.
– Accu vervangen.
– Toetsenbord vervangen.
– Waterschade.
– Laptop sneller maken.
– File Data recovery.
– Batterij vervangen. 
– Harde schijf vervangen.

Scherm kapot?
Update2Day kan elk type telefoon voorzien van een nieuw scherm. Binnen een uur kan uw scherm worden vervangen en is ie weer zo goed als nieuw!
Telefoon is langzaam en batterij gaat snel leeg?
Als uw telefoon niet is geüpdatet dan kan dit het probleem veroorzaken. Is uw telefoon helemaal up to date? Waarschijnlijk is de accu versleten en moet deze worden vervangen.
Homeknop van Iphone doet het niet?
De home button van een Iphone kan makkelijk worden vervangen. Helaas is het dan alleen niet meer mogelijk om de touch ID functie te gebruiken. Dit heeft te maken met veiligheidsredenen.
Waterschade?
Heeft u uw smartphone in het water laten vallen of er vocht overheen gegooid? Zet uw smartphone dan gelijk uit en haal de batterij eruit (als dit mogelijk is). Kom zo snel mogelijk langs zodat wij snel een diagnose kunnen stellen.

Laptops

Nederland heeft een van de hoogste percentages van mensen die een laptop gebruiken. Een laptop heeft echter veel verschillende componenten waar iets mis aan kan zijn. Als iets niet naar behoren werkt kan dit heel irritant zijn. Update2Day staat voor u klaar om uw probleem op te lossen!

Er kunnen problemen voorkomen met betrekking tot de hardware of de software. Hardware zijn de mechanische en elektronische onderdelen van een computersysteem. Vaak kunnen veel problemen snel worden verholpen door een onderdeel te vervangen. Software bevat alle instructies die het computersysteem krijgt en maakt het mogelijk dat de hardware taken uitvoert.