050 7852458 info@update2day.nl

Werkwijze 

De focus ligt op een perfecte customer service: we willen altijd het beste voor de klant. Om uw probleem zo goed en snel mogelijk te verhelpen zorgen wij ervoor dat we 7 dagen per week voor u beschikbaar staan. We waarderen persoonlijk contact, maar u kunt ons ook altijd gerust bellen. Een combinatie van professionaliteit en aandacht voor de klant.

Vakkundig en Betrouwbaar: jarenlange ervaring in het repareren van laptops en smartphones. Bekijk onze reviews om een beeld te krijgen van onze manier van werken.

Voor de Stadjer én de Student

Update2day is een thuisbasis voor vele inwoners van Groningen én buiten de stad als het om reparaties en onderhoud gaat. De winkel zit gevestigd in het hartje van Groningen en om de hoek van de Universiteitsbibliotheek. Als u vragen heeft kunt u altijd langskomen!

 

 

Milieubewust

 

Update2Day doet er alles aan om bewust met het milieu om te gaan. Het ontdoen maar ook het ontwikkelen van elektronische apparaten beschadigt de omgeving en heeft een slechte invloed op de lucht. Daarom probeert Update2Day zo veel mogelijk te recyclen.